Wraps med matvete, fetaost och bacon. Serveras med yoghurtdressing.
4 portioner
- 12 små tortillabröd
- 200 g fetaost
- 200 g rökt sidfläsk av god kvalitet
- 4 rödlökar
- 4 msk kapris
- 1 huvud romansallad
- 1 ask machesallad
- 1 knippe grön sparris
- 2 dl matvete
Gör så här:
1. Koka upp vatten i en kastrull.
2. Tärna fetaosten. Skiva baconet och stek det knaprigt.
3. Skala och skiva rödlöken. Dela och skölj salladerna.
4. Dela sparrisen, koka den i lätt saltat vatten cirka 15 sekunder. Låt svalna.
5. Koka matvetet i lätt saltat vatten i cirka 10-12 minuter.
Låt det sedan svalna.
6. Blanda allt som en sallad och fylld tortillabröden med den.
Avsluta med yoghurtdressingen.
Yoghurtdressing
- 2 dl yoghurt
- 1 vitlök (King solo)
- Salt och peppar
- 2 msk vatten
Riv vitlöken och blanda den med yoghurten. Smaka av med salt och peppar och tunna ut den med vattnet.