Ingredienser

4 portioner

Kamutvetesallad
• 1 röd paprika
• 1 gul paprika
• 2 stjälkar selleri
• 1 zucchini
• 250 g körsbärstomater
• 3 dl kamutvete
• 2 msk olivolja
• 2 msk citronsaft
• 1 vitlöksklyfta, finhackad
• 4 stjälkar dill & persilja, finhackade
• salt och peppar

Topping
• 1 halloumi
• 1 liten påse mâche sallad
• yogurt

Gör så här

Sätt ugnen på 200°C. Tärna paprika och zucchini och dela tomaterna. Lägg på en plåt, ringla över olja, salt och peppar. Rosta grönsakerna i ugnen i 20-25 minuter tills de är mjuka och gyllene.
Koka Kamutveten enligt anvisning. Låt svalna något. Blanda ihop olivolja, citron, vitlök, örter, salt och peppar i en liten skål. Häll över den kokta Kamutveten tillsammans med de rostade grönsakerna. Vänd runt försiktigt.
Tärna halloumiosten och stek gyllene i en oljad stekpanna. Lägg upp Kamutvetesalladen på ett fat och toppa med stekt halloumi, mâche salladen och en klick yoghurt.