Vi tror på bra mat från ren jord. Här på Västgötaslätten har vi förädlat spannmål sedan 1979. Nära till råvaran och till den goda smaken.

KVARNEN PÅ VÄSTGÖTASLÄTTEN

Frebaco Kvarn har sedan 1979 förädlat spannmålsprodukter från den bördiga Västgötaslätten. Vi tror på personlighet, engagemang och kreativitet. Därför kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet på ett långsiktigt hållbart sätt. Vi är inte störst, men vi har en passion utöver det vanliga för det vi gör och jobbar med det vi tror på – god och nyttig, äkta mat.

NÄRA ÅKERN

Vi utvecklar och tillverkar våra produkter i kvarnen på Västgötaslätten. Här har vi nära till de flesta av våra råvaror och här finns vår samlade kunskap om hur vi bäst bevarar både det nyttiga och den goda smaken i dem. Basen i alla våra produkter är spannmål – en naturlig och allsidig råvara som är en given grund i all näringsriktig kost. Men den viktigaste ingrediensen på kvarnen är alla våra medarbetare. Det är deras kunnande, erfarenhet och engagemang som gör oss till dem vi är. Tillsammans med våra samarbetspartners ser de till att vi hela tiden utvecklas.

NYTTIGT OCH GOTT

Den mat vi äter spelar roll för vårt välbefinnande. För oss är det en självklarhet att våra produkter alltid är naturliga och hälsosamma. Men det handlar minst lika mycket om att maten vi äter smakar gott och att vi får en stund att koppla av och njuta.

ÄRLIGT

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra råvaror och vi skriver alltid precis vad våra produkter innehåller, för vi tror på att ärlighet varar längst. Bra kan alltid bli bättre. Vi välkomnar därför en nära dialog med dig som kund och konsument. Berätta vad du tycker!

KVALITETSSÄKRADE PRODUKTER

Läs mer om vårt arbete för din trygghet här.