Mästerkocken Jennie Walldén är en TV-kock, krögare och kokboksförfattare. 2013 deltog hon i matlagningsprogramet Sverige Mästerkock på TV4 och tog hem vinsten. Sedan dess har hon skrivit fyra stycken kockböker, fortsatt att synas i TV rutan på Köket.se och Nyhetsmorgon, öppnat en koreansk fusinresturang i Malmö och gjort succse på sina sociala kanaler med fantastiska recept.

Jennie har tagit fram totalt tre unika recept med Frebaco Svenskt Havreris och Frebaco Svenskt Kornris.

Rostad spetskål med Frebacos svenska kornris, brynt vitlökssmör, krispigt ägg och chilimajonnäs
Det spänstiga kornriset blir en perfekt bas till rostad spetskål som får sällskap av både brynt smör och het chilimajonnäs. Detta är en väldigt trevlig bjudrätt om man vill. Allt kan förberedas och varmhållas förutom äggen som steks precis innan servering.

Krämigt svenskt havreris med tomat, pesto, mozzarella
Som en risotto fast gjord på svensk havre. Ger en underbar krämig textur och konsistens med rätt munkänsla. Peston med pumpafrön blir pricken över i:et!

Krämig kikärtscurry med Frebacos svenska havreris, brynt blomkål och mango chutney
Smakintensiv men samtidigt mild och väldigt krämig är denna blomkålscurry med en tydlig touch av mango chutney. En växtbaserad goding som alla i familjen gillar! (link to the recepie and make this clickable)