”Värm upp ordentligt. Kör 10 reps av varje övning i ett svep, kör tre varv – glöm inte återhämtning mellan varven. Lycka till! / Niklas”

Det här är vår powerbonde Niklas Vidarsson på gården Åsgärdet utanför Essunga på Västgötaslätten.
Hans gård har varit i familjens ägo i mer än 50 år, och levererar havre till våra extra proteinrika havrekuddar. Niklas har även ett stort idrottsintresse. Förutom golf och tennis, leder han även cirkelfys-pass – och visar här några övningar som gör gott för kroppen!

packbild-undersida-1.jpg

HAVREPOWER 21% PROTEIN

Havre är vårt mest näringsrika spannmål och har många goda egenskaper. Förutom att det smakar gott innehåller all havre mycket protein, fett av de rätta sorterna, antioxidanter och förstås en dos kostfiber. Med våra Svenska Havrekuddar Protein har vi även valt att tillsätta extra protein – bra för dig som tränar och som bonus håller dig också mätt längre! Smaken är frasigt mild med en lätt rostad ton. Vi har heller inte tillsatt något socker. Den lilla sötman kommer istället från äppeljuice, som också förhöjer smaken. Läs mer om våra Svenska Havrekuddar Protein Naturell och näringsvärden här