Zeyton ba parake gandom
Ingredienser

2 port

  • 2 dl Mathavre
  • 10 st Gröna oliver med paprika
  • 1 st Tomat finhackad
  • 1-2 msk Créme Fraiche
  • 1 st Grönsaksbuljong
  • 1 dl Persilja
  • ½ dl Gräslök
Gör så här
  1. Koka mathavre enligt förpackningen med grönsaksbuljong.
  2. Salta och häll i hackad persilja och gräslök. Koka ytterligare 2 min.
  3. Häll av vattnet och häll upp på ett fat. Blanda i tomater och oliver.
  4. Blanda i Créme fraiche.
  5. Smaklig måltid!
Detta recept innehåller
Sirapskålgryn med lingon och järpar
Fruktigt grynbröd
Veteotto med lax och räkor
Kvarngryn med spenat och isterband samt råriven rödbetssallad
Ljummen Kamutvetesallad med pumpa och parmaskinka
Krämig Matvetesallad med grillad majs och spare ribs
Heta kräftor med Kvarngryn och kålrot
Grillad chorizo och matvetesallad med kapris
Gröna kvarngryn med grillad lax
Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos
Grillad lövbiff och chèvregryn med jordgubbar
Zucchini- och Matvetefrittata med smakrik tomatsallad