• 400 gr vit choklad
  • 1,5 dl Havreringar Jordgubbar & Hallon
  • ½ dl torkade tranbär
  • ½ dl andra torkade bär (hallon, jordgubb, svartvinbär från Exotic Snacks) eller gojibär
  • 7-8 st skumtomtar

Bryt chokladen och smält i ett vattenbad. Dela skumtomtarna i mindre bitar. Blanda Havreringarna och alla andra ingredienser i den smälta chokladen.

Häll i lämplig form som du klätt med smörgåspapper på insidan. Låt stelna och skär upp i lagom portionsbitar.

Vintergatan
Vinternatt
Kärringröra med matvete (en given vinnare på julbordet)
Brynta kvarngryn med torsk, ägg och brysselkål
Sirapskålgryn med lingon och järpar
Fruktigt grynbröd
Veteotto med lax och räkor
Kvarngryn med spenat och isterband samt råriven rödbetssallad
Ljummen Kamutvetesallad med pumpa och parmaskinka
Krämig Matvetesallad med grillad majs och spare ribs
Heta kräftor med Kvarngryn och kålrot
Grillad chorizo och matvetesallad med kapris