Soupe jo
Ingredienser

4 port

  • 2-2½ dl Matkorn
  • 6 dl Buljong (kyckling)
  • 1 st Riven morot
  • ½ dl Persilja
  • 2 msk Créme fraiche
  • 1 dl Mjölk
  • ca 50-100 g Riven parmesanost
  • Salt och peppar
  • Citronsaft
Gör så här
  1. Koka Matkorn i buljongen i ca 10 minuter.
  2. Tillsätt moroten och persiljan. Salta och peppra.
  3. Rör i Cremé fraiche, mjölk och ost. Låt koka ihop.
  4. Servera med lite hakad persilja och citron saft.
  5. Smaklig måltid!
Fruktigt grynbröd
Veteotto med lax och räkor
Kvarngryn med spenat och isterband samt råriven rödbetssallad
Ljummen Kamutvetesallad med pumpa och parmaskinka
Krämig Matvetesallad med grillad majs och spare ribs
Heta kräftor med Kvarngryn och kålrot
Grillad chorizo och matvetesallad med kapris
Gröna kvarngryn med grillad lax
Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos
Grillad lövbiff och chèvregryn med jordgubbar
Zucchini- och Matvetefrittata med smakrik tomatsallad
Ankbröst med fänkålskryddade Kvarngryn samt apelsin- och habanerosås