Ingredienser

100 port

  • 12,4 kg fiskfilé
  • 1,2 l ströbröd
  • 4 l cornflakes
  • salt och vitlökspulver
  • flytande milda
Gör så här
  1. Lägg fisken i smorda bleck eller formar
  2. Salta fiskfilerna och krossa cornflakes och strö över fisken. strö försiktigt lite vitlökspulver (var sparsam). Strö över ev lite polenta och ringla över milda.
  3. Grädda i ugnen vid 175 grader ca 15 min
Cornflakes som är
  • Fri från nötter
  • Inget tillsatt socker
  • Låg glutenhalt
  • Högt innehåll av majs ( 96%)
  • Mindre storlek på flingan
  • Bra krispighet.
Sirapskålgryn med lingon och järpar
Fruktigt grynbröd
Veteotto med lax och räkor
Kvarngryn med spenat och isterband samt råriven rödbetssallad
Ljummen Kamutvetesallad med pumpa och parmaskinka
Krämig Matvetesallad med grillad majs och spare ribs
Heta kräftor med Kvarngryn och kålrot
Grillad chorizo och matvetesallad med kapris
Gröna kvarngryn med grillad lax
Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos
Grillad lövbiff och chèvregryn med jordgubbar
Zucchini- och Matvetefrittata med smakrik tomatsallad