Ingredienser

100 port

  • 12,4 kg fiskfilé
  • 1,2 l ströbröd
  • 4 l cornflakes
  • salt och vitlökspulver
  • flytande milda
Gör så här
  1. Lägg fisken i smorda bleck eller formar
  2. Salta fiskfilerna och krossa cornflakes och strö över fisken. strö försiktigt lite vitlökspulver (var sparsam). Strö över ev lite polenta och ringla över milda.
  3. Grädda i ugnen vid 175 grader ca 15 min
Cornflakes som är
  • Fri från nötter
  • Inget tillsatt socker
  • Låg glutenhalt
  • Högt innehåll av majs ( 96%)
  • Mindre storlek på flingan
  • Bra krispighet.
Krämig Matvetesallad med grillad majs och spare ribs
Heta kräftor med Kvarngryn och kålrot
Grillad chorizo och matvetesallad med kapris
Gröna kvarngryn med grillad lax
Grillad kyckling med kardemummavete och aprikos
Grillad lövbiff och chèvregryn med jordgubbar
Zucchini- och Matvetefrittata med smakrik tomatsallad
Ankbröst med fänkålskryddade Kvarngryn samt apelsin- och habanerosås
Krämig matvetesoppa med frisk sallad (vegansk)
Tahinigryn med harissastekta morötter (vegansk)
Chili sin Carne med avokadoröra (vegansk)
Gratinerad portabello med Svenska Kvarngryn och röda linser