Tacopaprika med avokadosallad och nachochips

4 port

Ugn 200 grader
2 dl Svenskt Matvete
2 dl vatten, salt
400 gr nötfärs
1 påse nachochips
1 påse tacokrydda
1 dl crème fraiche
4 paprikor
1 burk salsa
100 gr riven ost
2 avokado
1 liten rödlök
1 tomat
100 gr blandsallad
1 vitlöksklyfta
2 dl gräddfil
1 msk olivolja
2 tsk torkad koriander
1 citron, skalet
salt och peppar

Gör så här:
Stek köttfärsen och krydda med tacokryddblandningen. Stek grynen ett par minuter med färsen, slå på vattnet, låt koka i ca 10 min och häll på crème fraiche – låt puttra i ca 3 min. Dela på paprikorna och ta bort kärnhusen. Fyll dem sedan med färsblandningen och lägg dem i ugnsfast form. Klicka på salsan och strössla över osten, sätt i ugnen i ca 15 min.

Salladen:
Tärna avokado och tomat. Finhacka löken. Riv eller pressa vitlöken. Blanda ihop med salladen, gräddfilen och olivoljan. Krydda med rivet citronskal, salt, peppar och koriander.
Servera paprikorna och salladen tillsammans med nachochips.