Görgen Tidéns Skagenröra på matvetevåffla

Frebaco presenterar – den nya svenska maten.

För fullständigt recept se:
http://www.frebaco.se/receptsida/skagenrora-pa-matvetevaffla

Görgen Tidén gör en Skagenröra på matvetevåffla. Först låt Matvete från Frebaco svälla i kokhett vatten och gör våffelsmeten. Häll i ett ägg i det skållade matvetet. Nu lägger du till bakpulver, rapsolja och salt. Mixa och låt stå i en halvtimme. Dags för majonnäs, fransk senap (dijon) och vinäger. Därefter äggula och rapsolja igen. Mixa allt i ungefär 30 sekunder. Gör nu skagenröran. Då behövs det majonnäs, räkor, dill, gräslök och pressad citron. Grädda våfflorna tills de är frasiga. Garnera med hackad rödlök och gräslök. Bon appétit!

Fler film-tips: